Oploo Allerlei laat zien wat er allemaal leeft in het dorp. Via het dorpsblad KOMPLO wordt nog steeds alle informatie naar het dorp verspreid.

Via deze site laten we KOMPLO met parochienieuws en volledige aktiviteitenkalender digitaal zien.

Verenigingen, Ondernemers, en verder allerlei instanties bieden hier wekelijks hun informatie aan. De site wordt wekelijks onderhouden en voorzien van nieuwe informatie. Heeft u een bericht en wilt u deze plaatsen op Oploo Allerlei stuur dan uw informatie naar de contactpagina van deze site.
De Graancirkel Oploo en avonturenpark Oploo zijn mede tot stand gekomen door financiële steun van:

Vitaal, mooi en schoon Brabants platteland. "Avonturenpark Oploo" maakt onderdeel uit van de herinrichting van het platteland, ook wel reconstructie genoemd. Op tal van plaatsen komen nieuwe natuurgebieden tot stand, krijgen rivieren de ruimte, blijven dorpen leefbaar en kan landbouw zich ontwikkelen op duurzame locaties. Samen dragen alle projecten bij aan een vitaal, mooi en schoon platteland voor alle inwoners en recreanten. Aan de uitvoering werken overheden, maatschappelijke organisaties en particulieren, onder regie van provincie Noord-Brabant. In deze regio zijn zij verenigd in de reconstructiecommissie Peel en Maas.

             Vormidabel Webdesign © Copyright Graancirkel Oploo