Diverse ondernemers, verenigingen en particulieren bieden u tal van arrangementen aan, zodat u aangenaam kunt verpozen in het dorp.

Arrangementen die misschien niet alledaags zijn en daarom een basis zijn voor een succesvol uitje. Oploo heeft heel wat te bieden en dankzij het enthousiasme van al deze mensen zult u ervaren dat Oploo een historisch en toeristisch dorp is met vele verrassingen.


De Graancirkel Oploo en avonturenpark Oploo zijn mede tot stand gekomen door financiële steun van:

Vitaal, mooi en schoon Brabants platteland. "Avonturenpark Oploo" maakt onderdeel uit van de herinrichting van het platteland, ook wel reconstructie genoemd. Op tal van plaatsen komen nieuwe natuurgebieden tot stand, krijgen rivieren de ruimte, blijven dorpen leefbaar en kan landbouw zich ontwikkelen op duurzame locaties. Samen dragen alle projecten bij aan een vitaal, mooi en schoon platteland voor alle inwoners en recreanten. Aan de uitvoering werken overheden, maatschappelijke organisaties en particulieren, onder regie van provincie Noord-Brabant. In deze regio zijn zij verenigd in de reconstructiecommissie Peel en Maas.

             Vormidabel Webdesign © Copyright Graancirkel Oploo