Plan bouw openluchttheater 2014
   

Plan bouw Openluchttheater 2014
In Oploo zijn er plannen om een openluchttheater te realiseren in het avonturenpark. In samenwerking met Architect Theo van de Hulsbeek uit Wanroij is dit ontwerp totstand gekomen.

Dit is een initiatief van oud-burgemeester Jos Verbeeten en werkgroep de Graancirkel Oploo.
Het idee is dus om een amfitheater te maken in het park voor maatschappelijke belangen.
Qua ontwerp is het doel om te werken met materialen die in de natuurlijke omgeving passen. Het wegneembare doek/zeil zorgt voor transparantie. De tribunes worden voorzien van robuuste blokken, aan de uiteinden van de tribune komt een bastion met een lichtmast. 
Door het met gras begroeide talud en de haag aan de achterzijde van de tribunes past het prima in de omgeving.
Wilt U graag zien hoe het Avonturenpark eruit gaat zien...... zie onderstaand you tube filmpje wat gerealiseerd is door:

Corné Loeffen Bouwkundig Ingenieursbureau
Corné Loeffen van Loeffen Bouwkundig Ingenieursbureau heeft samen met Theo van de Hulsbeek zorggedragen voor het ontwerp van het openluchttheater in Oploo. Corné heeft bij dit project een totale 3d visualisatie gemaakt inclusief film. Zo kregen de mensen die laatst  tijdens de informatie avond in de Oude Heerlijkheid in Oploo aanwezig waren een goede en realistische indruk van de plannen. Op deze manier werkt Corné Loeffen al zijn bouwplannen uit van aanbouw tot complete woning, op deze manier betrekt hij zijn opdrachtgevers in het ontwerpproces. Mensen kunnen dan van binnen en buiten hun wensen in één oogopslag zien. Corné Loeffen blikt alvast terug op een zeer fijne samenwerking met de gehele groep, samen iets moois  realiseren dat is zijn motto!!


http://www.lbi-advies.nl

https://www.youtube.com/watch?v=5GOeLtyYjjA


  

             Vormidabel Webdesign © Copyright Graancirkel Oploo