Graancirkelwandelaars wandelen Vierdaagse 2012
   

Graancirkelwandelaars wandelen 2226 euro bij elkaar


Meer dan honderd sponsors hebben samen een bedrag van 2226 euro gedoneerd voor het initiatief van de 26 wandelaars die medio juli 2012 namens de stichting Graancirkel met succes deelnamen aan de Wandelvierdaagse van Nijmegen.


  
   

Ontmoetingsruimte


Het mooie bedrag dat deze wandelaars bijeen hebben gewandeld, wordt gebruikt voor een opknapbeurt van de ontmoetingsruimte voor bewoners en bezoekers in verzorgingshuis Op ’t Hoogveld in Sint Anthonis. Het idee is dat hier met eenvoudige ingrepen een gezellige zithoek van gemaakt kan worden. Buiten het bedrag van ruim 2000 euro heeft de groep ook een binnenhuisarchitect bereid gevonden om, zonder kosten, een ontwerp te maken voor de ontmoetingsruimte.


  
   

Opvallend


De zeven leden tellende basisgroep van de 26 wandelaars, die op initiatief van Jos Verschuuren en Henny Lenkens tot stand kwam, waren in het wandellegioen eenvoudig herkenbaar aan een opvallende ‘Graancirkelspriet’ en limegroen t-shirt!


Maar ook de andere groepjes wandelaars die namens Graancirkel hun kilometers maakten, hielpen mee om de Graancirkel op de kaart te zetten. Aardig is dat alle 26 op de slotdag stuk voor stuk triomfantelijk over de Via Gladiola paradeerden, om even later op de Wedren hun eerste Vierdaagsekruisje of een nieuw volgnummer op de halen.


  
   

Geslaagd


Twaalf van de 26 wandelaars van stichting Graancirkel zijn woonachtig in Oploo: Tonnie Aarts (1e deelname), Piet Bruijsten (1e), Lisa Fransen (2e), Jo Janssen-van der Meulen (2e), Nellie Keijzers (7e), Henny Lenkens (2e), Nellie Peters-Blom (6e), Hermien Peters-van den Oever (5e), Anke Peters (6e),  Lieke Peters (3e), Jos Verschuuren (5e) en Carla van de Weijer-de Kleijn (4e). Tot de groep van 26 behoorde ook oud-inwoonster Geertje Braks, die maar liefst voor de 23e keer de missie volbracht. 
   

Wandelschik tijdens laatste pauze van de 2e dag 
   

Klimmen op de St. Jansberg bij Milsbeek 
   

Tiny en Ploon serveerden koffie en verse broodjes 
   

Twee succesvolle "grijslopers" stappen uit op de loswal in Cuijk 
   

Nellie en Carla met hun vaste begeleiders op de via gladiola 
   

Het is volbracht. Genieten op de Wedren 
   

Warme koffie onder een afdakje in Mook 

             Vormidabel Webdesign © Copyright Graancirkel Oploo